Batenburgsedag

Tijdens de Batenburgsedag heeft het koor onder leiding van onze eredirigent Ad Versteden,  een tweetal concertjes gegeven. Hierbij waren wij zeer blij dat bij beide concertjes de Oude Victor behoorlijk gevuld was met publiek.

Ook de boekenmarkt, de creatieve stand werden goed bezocht en bij de loterij waren alle prijzen eruit. Ook de zelfgebakken taarten met koffie of thee vonden gretig aftrek.

Namens alle leden van Zang en Vriendschap dank voor uw belangstelling en bijdrage.

Concert te Wierden.

Op 2e pinksterdag 10 juni is Zang en Vriendschap op uitnodiging gegaan naar de Molukse Evengelische kerk, de Garedja Indjili Maluku (GIM), in Wierden. Daar werd een zangdienst gehouden met medewerking van verschillende koren. Zang en Vriendschap zong daar “Notre Père” van Maurice Duruflé. (Het “Onze vader” in het Frans), “Herr, deine Güte reicht so weit” van A.B.Grell en “Tibie Paiom” van D. Bortnianski.
Verder waren er optredens van Molukse koren uit Nijverdal, Zwolle en Wierden, die in het Maleis hun liederen ten gehore brachten. De leden van ons koor hebben deze zangdienst en het in de middag gehouden optreden van alle koren als zeer warm, verbroederend, gastvrij en gezellig ervaren.